Houten poorten type Pouleyn

Ecologisch verantwoorde houten poorten.

Een sierlijke houten poort is vaak het pronkstuk van uw woning en een echt visitekaartje. Bij Goormans zijn ze thuis jouw houten poorten en zijn ze de voorbije jaren uitgegroeid tot een echte specialist in uw houten poorten.

Door gebruik te maken van de beste tropische houtsoorten gaan uw houten poorten van Goormans jarenlang mee. Bovendien zijn Uw poorten ecologisch verantwoord en worden ze voor u op een vakkundige manier geplaatst. Dit natuurlijke materiaal heeft amper onderhoud nodig, zodat u quasi levenslang van de houten poorten van Goormans kunt genieten.

In het eigen atelier worden uw houten poorten op maat gefabriceerd, waarna deze op een heel degelijke manier voor u worden gemonteerd. Door deze werkwijze kan uw houten poort niet verzakken. Door te werken met padouk, zijn wij goedkoper dan Pouleyn, een tropische houtsoort, heeft u amper onderhoud aan uw poorten en krijgt uw houten poort een mooie grijze uitstraling.

Naast houten poorten, staat Goormans ook in voor uw automatisatie van uw poort en videofonie. Zo kunt u bij één specialist in houten poorten terecht gedurende het hele project. Bekijk zeker eens de referenties op onze extra website over houten poorten regio Antwerpen, regio Mechelen en/of regio Turnhout.

Automatisering en videofonie

——————————————————————————–

Een voor u op maat gemaakte houten poort of schrijnwerk is stap 1, maar helemaal maak je het af met de juiste poortautomatisatie en videofonie. Bij Goormans hebben ze zich niet enkel gespecialiseerd in schrijnwerk op maat in, maar ook op technologie. Voor uw poortautomatisatie en videofonie doen ze beroep op vooruitstrevende merken die stuk voor stuk hun deugdelijkheid al hebben bewezen.

Bent u dus op zoek naar één partner die uw schrijnwerk en maatwerk onder handen neem, maar tegelijkertijd ook zorgt voor de automatisatie en videofonie, neem dan contact op met Goormans. Ze bekijken voor u graag de mogelijkheden en installeren alles netjes.

Poortautomatisatie Nice. Uw houten poort automatiseren met een deugdelijk systeem. De oplossingen van Nice zullen zeker een oplossing bieden. Bij Goormans hebben ze deze systemen voor u in de vingers en de installatie is dan ook een fluitje van een cent. Informeer zeker naar de mogelijkheden.